Over ons

.

.

Het bestuur

Bert Bruin

Voorzitter

"Het aansturen van een actieve EHBO Vereniging vergt veel tijd en energie. Als voorzitter ben ik maatschappelijk betrokken bij het welzijn van onze leden en daarmee ook het in stand houden van sociale contacten als pensionado. de EHBO Vereniging Lemmer staat er goed voor en kent een respectabele reputatie!"

roelof muurling

Penningmeester

.

Esmee van der Meulen

Algemeen Bestuurslid

"Sinds dit jaar ben ik bestuurslid van de EHBO Vereniging. Met mijn leeftijd (21) ben ik ook veruit de jongste in het bestuur. Vanaf 2019 loop ik al enthousiast te posten bij evenementen. Wat het voor mij zo leuk maakt is dat ik mensen kan helpen als het nodig is. Ik probeer als bestuurslid mijn leeftijdsgenoten te stimuleren om een EHBO-diploma te behalen. Daarom zeg ik ook bij twijfel gewoon doen!'

Gerco Holkema

Algemeen Bestuurslid

"Ik ben tot voorkort veruit het jongste bestuurslid zowel in leeftijd als in de jaren dat ik bestuurslid ben! Sinds 2018 ben ik algemeen bestuurslid van EHBO Lemmer. Wat ik leuk vind aan onze groep is dat men betrokken is met elkaar. Daarnaast is de groep hecht en echt. De vergaderingen zijn soms wat lang, maar overwegend gezellig!"

Kom jij ons versterken?

Wil jij in je vrije tijd vrijwilligerswerk doen of wil je ervaring op doen? Neem dan contact met ons op! We zullen dan zien wat we voor jou kunnen betekenen! Twijfel je of het iets voor jou is? Dan is het ook mogelijk om een dag met ons mee te draaien!

Studenten die vrijwilligersuren moeten maken kunnen ook bij ons terecht!